Bli medlem och dejta gratis

Skapa din profilsida, skicka meddelanden och flörta med andra singlar utan att betala en enda krona Nu kan du flörta, skicka meddelanden och söka efter en dejt i mobilen. Var du än befinner dig När du koncentrerar dig på att ha roligt under resan mot den stora kärleken är chanserna som störst att träffa den rätta

Säkra tips för nätdejting

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Därför vill vi ge dig våra bästa tips för säker nätdejting och samtidigt informera kring de användarregler som verkar i bakgrunden för att skapa ett så trygg mötesplats som möjligt.

Läs mer »


Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om hur saker och ting fungerar på Spraydate. Vi ber dig därför att först läsa igenom dessa frågor och svar innan du kontaktar kundtjänst.

Läs mer »


» Gratis nätdejting

» Dating på nätet

» Dejta tjejer & killar

» Dejtingexperten

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Ta del av våra bästa tips för säker nätdejting.

Läs mer »

Karin och Kenny träffades på Spraydate. Läs deras brev till redaktionen.

Läs mer »

Varje vecka får Spraydate in mejl till redaktionen där lyckliga singlar som hittat kärleken tackar för hjälpen. Genom åren har tusentals förhållanden startat genom nätflörtar på Spraydate.

Här läser du några av deras historier.

Läs mer »

Fler artiklar

Singlar som vill flörta, dejta och umgås på ett lättsamt sätt väljer Spraydate. Många har hittat kärleken och flera har också funnit vänner för livet. Spraydate är en av få aktörer som erbjuder gratis nätdejting på den svenska marknaden.

Visste du dessutom att Spraydate har flest registrerade medlemmar av alla datingsidor! Fördelarna med gratis datingsidor Gratis datingsidor gör det är enkelt för dig att testa nätdejting. Du kan söka efter din drömpartner bland tusentals singlar och dessutom kan du ladda upp en egen profilbild.

Vi vet att personer med en profilbild får omkring 40 procent fler svar än de utan, därför kan även du som använder vår datingsida gratis titta på bilder och ladda upp en egen profilbild. Alla tycker om att titta på bilder på varandra. Hos oss är det lätt att bli medlem, registreringen är okomplicerad och du kan komma igång med din nätdejting redan efter 1 min. Kärleken är gratis och därför ska det inte kosta pengar att leta efter kärleken på nätet.

Många singlar upplever det dessutom som ett känslomässigt och ekonomiskt hinder när datingsidor tar ut höga avgifter för att söka bland medlemmar, skicka meddelanden och dejta. Vi vill att så många som möjligt ska hitta kärleken hos oss, därför är det gratis och enkelt att komma igång att nätdejta på Spraydate.

För dig som vill testa nätdejting med guldkant erbjuder Spraydate istället Deluxe. Du som blir Deluxe får full tillgång till alla funktioner och kan förstora bilder, få större gästbok, komma först i sökresultat och mycket annat. Om nätdejting Idag är nätdejting vanligt och var femte svensk har någon gång provat på det. Alla typer av människor använder detta effektiva och roliga sätt att dejta och hitta sin nya partner, oavsett ålder, kön eller bostadsort.

På Spraydate, som idag är en av Sveriges största nätdejtingtjänst, har vi nu mer nästan 800 000 registrerade medlemmar.

Oavsett om du söker efter den stora kärleken, en flört eller en dejt för kvällen så är Spraydate rätt ställe för dig. Spraydate erbjuder gratis dejting sedan 1999 och kan idag stoltsera med att hundratusentals singlar träffat kärleken hos oss sedan starten. Med våra 800 000 medlemmar är vi störst bland svenska dejtingsidor. Idag är nätdejting ett vanligt och roligt alternativ till de mer traditionella sätten att hitta drömdejten. Lär känna nya människor, få vänner för livet, flörta och dejta på vägen mot den stora kärleken. På Spraydate hittar du singlar över hela landet som bara väntar på att lära känna just dig. Välkommen!

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig