Bli medlem och dejta gratis

Skapa din profilsida, skicka meddelanden och flörta med andra singlar utan att betala en enda krona Nu kan du flörta, skicka meddelanden och söka efter en dejt i mobilen. Var du än befinner dig När du koncentrerar dig på att ha roligt under resan mot den stora kärleken är chanserna som störst att träffa den rätta

Säkra tips för nätdejting

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Därför vill vi ge dig våra bästa tips för säker nätdejting och samtidigt informera kring de användarregler som verkar i bakgrunden för att skapa ett så trygg mötesplats som möjligt.

Läs mer »


Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om hur saker och ting fungerar på Spraydate. Vi ber dig därför att först läsa igenom dessa frågor och svar innan du kontaktar kundtjänst.

Läs mer »


» Gratis nätdejting

» Dating på nätet

» Dejta tjejer & killar

» Dejtingexperten

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Ta del av våra bästa tips för säker nätdejting.

Läs mer »

Karin och Kenny träffades på Spraydate. Läs deras brev till redaktionen.

Läs mer »

Varje vecka får Spraydate in mejl till redaktionen där lyckliga singlar som hittat kärleken tackar för hjälpen. Genom åren har tusentals förhållanden startat genom nätflörtar på Spraydate.

Här läser du några av deras historier.

Läs mer »

Fler artiklar

Är du sugen på att dejta och har insett att kärleken ibland behöver ha lite hjälp på traven? Då har du kommit helt rätt. På dejtingsidor som Spraydate finns det stora möjligheter att hitta kärleken bland våra 800 000 singlar. Oavsett om du vill dejta tjejer eller dejta killar kan du enkelt flirta, spana och chatta på Spraydate. Har du tur kan någon av dem vara din stora kärlek.

Det har blivit allt vanligare att umgås och ägna mycket tid på nätet. Att träffas på dejtingsidor har blivit det nya folkliga och accepterade sättet att träffa kärleken på. De flesta känner någon eller har något bekant som har dejtat eller träffat någon på nätet. Varför inte testa du också?

Störst bland gratis dejtingsidor

Spraydate är faktiskt störst bland gratis dejtingsidor. Förutom att flest singeltjejer och singelkillar finns hos oss är det gratis att dejta. På de flesta andra dejtingsidor är det enkelt att registrera sig men tjänsten innebär en kostnad när du vill börja dejta. Spraydate är den enda tjänsten där du kan dejta gratis.

Upptäck fördelarna med dejtingsidor

Hos oss kan du skicka meddelanden, chatta, publicera bilder och söka efter singlar. Dessutom kan du lista dina favoriter och söka efter andra singlar som har samma musik- och filmfavoriter som du. Genom nätdejting kan du även träffa människor som du annars inte hade mött. Till exempel de singlar som bor i en annan del av landet eller de som rör sig i andra kretsar än vad du själv gör. Det gör att chansen att hitta någon att dejta är betydligt större än om du letar bland dina vänners singelkompisar.

Vi kan fortsätta att räkna upp fördelarna med dejtingsidor som Spraydate och anledningar till varför du borde dejta. Men det allra enklaste är att du själv testar. Bara en sådan sak som att det är lättare att öppna upp sig och våga vara personlig på nätet. Det gör att det är enklare att lära känna någon på djupet och känna efter om det pirrar i magen.

Bli medlem och börja dejta på Spraydate

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Börja med att skapa en gratis profilsida genom att välja ett Spraydate-namn. När det är klart är det dags att skriva ner några väl valda ord om dig själv. Passa även på att kryssa för de svarsalternativ som finns för att beskriva din personlighet ytterligare.

Slutligen får du inte glömma bort att ladda upp en bild på dig själv. Skälet är enkelt. Med en profilbild får du 15 procent mer besökare. Desto mer du berättar om dig själv desto intressantare blir du helt enkelt för andra singlar.

Redo? Då är det bara att börja dejta och upptäcka fördelarna med Spraydate och nätdejting. Du har ingenting att förlora men mycket att vinna.

Oavsett om du söker efter den stora kärleken, en flört eller en dejt för kvällen så är Spraydate rätt ställe för dig. Spraydate erbjuder gratis dejting sedan 1999 och kan idag stoltsera med att hundratusentals singlar träffat kärleken hos oss sedan starten. Med våra 800 000 medlemmar är vi störst bland svenska dejtingsidor. Idag är nätdejting ett vanligt och roligt alternativ till de mer traditionella sätten att hitta drömdejten. Lär känna nya människor, få vänner för livet, flörta och dejta på vägen mot den stora kärleken. På Spraydate hittar du singlar över hela landet som bara väntar på att lära känna just dig. Välkommen!

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig