Bli medlem och dejta gratis

Skapa din profilsida, skicka meddelanden och flörta med andra singlar utan att betala en enda krona Nu kan du flörta, skicka meddelanden och söka efter en dejt i mobilen. Var du än befinner dig När du koncentrerar dig på att ha roligt under resan mot den stora kärleken är chanserna som störst att träffa den rätta

Säkra tips för nätdejting

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Därför vill vi ge dig våra bästa tips för säker nätdejting och samtidigt informera kring de användarregler som verkar i bakgrunden för att skapa ett så trygg mötesplats som möjligt.

Läs mer »


Frågor och svar

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om hur saker och ting fungerar på Spraydate. Vi ber dig därför att först läsa igenom dessa frågor och svar innan du kontaktar kundtjänst.

Läs mer »


» Gratis nätdejting

» Dating på nätet

» Dejta tjejer & killar

» Dejtingexperten

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Ta del av våra bästa tips för säker nätdejting.

Läs mer »

Karin och Kenny träffades på Spraydate. Läs deras brev till redaktionen.

Läs mer »

Varje vecka får Spraydate in mejl till redaktionen där lyckliga singlar som hittat kärleken tackar för hjälpen. Genom åren har tusentals förhållanden startat genom nätflörtar på Spraydate.

Här läser du några av deras historier.

Läs mer »

Fler artiklar

Dating på nätet

av Spraydate

1999 föddes Spraydate, dating på nätet för singlar som vill flörta, dejta och umgås på ett lättsamt sätt. Många har hittat kärleken och flera har också funnit vänner för livet.

Idag är det vanligt med dating på nätet och var femte svensk har någon gång provat på det. Alla typer av människor använder detta effektiva och roliga sätt att dejta och hitta sin nya partner, oavsett ålder, kön eller bostadsort. På Spraydate, som idag är en av Sveriges största nätdejtingtjänst, har vi nu mer nästan 800 000 registrerade medlemmar.

Vi på Spraydate passar på att gratulera både oss själva och våra medlemmar till ett flörtigt, pirrigt, lärorikt och roligt första decennium av kärlek!

Visste du att...

Spraydate var först i Sverige med att erbjuda dating på nätet.
Varje dag, året om, förutom kanske på julafton, görs 70 000 besök på spraydate.se och det skickas nästan 500 000 kärleksmeddelanden varje vecka.
Spraydate är en av få gratis dejtingsajter på den svenska marknaden.

Varje vecka hör tiotals användare av sig till Spraydate och tackar för att Spraydate hjälpt dem hitta kärleken. Vi tackar och hurrar!
Under åren har vi medverkat till att minst 450 000 singlar har gått på en dejt IRL - minst en gång. Närmare 150 000 har faktiskt också inlett ett förhållande med någon de träffat via Spraydate – minst en gång! Och vi har träffat många ”Spraydatebebisar” som bidragit till 2000-talets babyboom.

Det enklaste, roligaste och bästa sättet att komma igång med nätdejting är att testa gratis dejtingsajter.  Alla undersökningar visar att det säkraste kortet på första dejten är en intim middag på restaurang – se det som ett tips!  Gratis dejtingsajter är precis lika säkra och seriösa som andra och dessutom lite roligare.

Oavsett om du söker efter den stora kärleken, en flört eller en dejt för kvällen så är Spraydate rätt ställe för dig. Spraydate erbjuder gratis dejting sedan 1999 och kan idag stoltsera med att hundratusentals singlar träffat kärleken hos oss sedan starten. Med våra 800 000 medlemmar är vi störst bland svenska dejtingsidor. Idag är nätdejting ett vanligt och roligt alternativ till de mer traditionella sätten att hitta drömdejten. Lär känna nya människor, få vänner för livet, flörta och dejta på vägen mot den stora kärleken. På Spraydate hittar du singlar över hela landet som bara väntar på att lära känna just dig. Välkommen!

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig