Vi träffades på Spraydate!

Varje vecka får vi in mejl till redaktionen där lyckliga singlar som hittat kärleken tackar för hjälpen. Genom åren har tusentals förhållanden startat genom nätflörtar på Spraydate. Faktum är att över 40 personer blir kära på Spraydate varje dag.

Här läser du några av deras historier:

Matias & Caroline

Caroline hade varit medlem på Spraydate i en månad och hade gått igenom en del profiler som hon tyckte verkade intressanta. Hon skickade ett meddelande till några av dom, Matias och ett par andra svarade. Det som utmärkte Matias var att han verkligen tog sig tid att skriva meddelanden. Det var inte bara några rader utan snarare brev via Internet. Hon minns att hon varje dag såg fram emot att komma hem och läsa hans mail. Det bästa var att jag alltid visste att jag skulle ha ett mail från honom när jag kom hem från arbetet , berättar Caroline.

Caroline säger att hon fastnade för Matias intelligens,omtänksamhet, utseende och sociala sätt. Och Matias attreherades av Caroline's ödmjukhet och vänlighet. Även för hennes sociala natur och de vackra bruna ögonen. På första dejten bestämde de sig för att träffas på ett fik för att lära känna varandra och se om de tyckte om varandras sällskap. Och fler underbara romantiska dejter blev det efter det. Caroline och Matias fortsatte att träffa varandra under en och en halv månads tid innan de blev ett par.

Paret har nu bott ihop i ca 5 års tid och har en dotter på 2,6 år. Vi är även lyckligt förlovade och tänker gifta oss så snabbt vi bara har ekonomisk möjlighet till det, trots allt så kostar ju bröllop en slant , säger Matias och Caroline.

Alisa & Leo

Sammanlagt var jag medlem i kanske en månad, aktiv i två veckor och träffade två killar. Jag såg många profiler på attraktiva män, men ingen med en intressant presentation. En dag gick jag in på DeCharlus' profil. Profilen var kort, dryg och pretentiös, med rubriken: " medioker f.d. management-konsult söker postmodern älskarinna" . Jag var intresserad men eftersom han var lik mitt ex valde jag att aldrig skriva.  Han skrev till mig istället. Det visade sig att vi hade 99 procent gemensamt och likadana preferenser.

Vi träffade för en middag, och så ännu en gång. Natten spenderade jag där, och alla kommande dagar och nätter efter det. Efter en resa till London flyttade jag in hos honom och sedan dess har vi varit ihop.


Victoria & Markus

"Ja, var ska jag börja… ödet, säger jag bara. Jag separerade i december förra året och min syster tyckte då att jag skulle bli medlem på Spraydate. Jag fick kontakt med några stycken men ville inte ha ut något speciellt av det, jag tyckte bara att det var kul att skriva. Sedan började jag prata med Markus i februari. Jag rekommenderar verkligen internetdejting trots att jag inte var ute efter något förhållande från början. Nu vet jag ju vad man kan få ut av det. Markus, jag vill att du ska veta att du får mig att känna mig hel och mitt hjärta och hjärna älskar dig och dina härliga smilgropar."Shariar & Suzana i Stockholm

Suzana satte upp en Spraydate-profil i början av februari 2005 och var inte särskilt övertygad om att träffa någon just där. Kort därefter fick Suzana kontakt med Shariar och på första dejten blev det fika med blåbärspaj och därefter biljard. För Suzana var det kärlek vid första ögonkastet. Jag stod och väntade vid en blomsteraffär och såg honom direkt när han gick igenom spärren. Han var ännu snyggare än på bilderna på Spraydate! , säger Suzana. Mindre än ett år efter första dejten blev Suzana gravid och i slutet av september kom deras kärleksbarn.

Helene & Jens i Lysekil

Efter att hastigt blivit singel igen hittade Helene till slut sin drömkille på Spraydate. Efter första kontakten tog det flera veckor med långa telefonsamtal innan Helene och Jens bestämde sig för att träffas. Vi tog en fika hemma hos honom. Stämningen var total. Jag drunknade i hans ögon och jag har ännu inte tagit mig upp… , skrattar Helene. Ett år senare flyttade Helene och Jens ihop och är fortfarande lika kära.

Cecilia & Tony i Gävle

Både Cecilia och Tony var lite skeptiska till nätdejting – men idag är de otroligt glada att de hade fel! Det började med att jag skrev i Tonis gästbok, någonting om hans tatueringar tror jag det var. Han svarade, vilket ledde till många långa mail och prat över msn , säger Cecilia. Deras mejl- och mobilkontakt ledde till en dejt som snabbt därefter blev flera och mindre är ett halvår efter första dejten blev Cecilia och Tony lyckliga sambor.

Helena & Fredrik i Bromma

Två dagar efter Helena registrerat sig på Spraydate blev hon kontaktad av sin stora kärlek - Fredrik. Vi skrev många små meddelanden till varandra under de nästkommande dagarna. Jag fick tyvärr inte så mycket gjort på jobbet i övrigt, men det var det värt , säger Helena. Några dagar senare var det äntligen dags för den första dejten. Jag kan lugnt säga att jag föll direkt den  kvällen. Vi satt och pratade och hade trevligt så länge att jag missade sista tåget … och fick ta en taxi hem (det var det värt). Efter det kunde vi helt enkelt inte vara ifrån varandra.


Klas och Sandra i Malmö

Fyra dagar efter den första dejten flyttade Klas in hos Sandra och tre veckor snarare presenterades de för varandras familjer. Vi har båda fått höra att det går så fort fram för oss, men med  Sandra kan ingenting gå för fort , skriver Klas. Efter 1½ år stundade ett vackert vinterbröllop. På vårenföddes parets första gemensamma barn.

Berätta er kärlekshistoria!

På Spraydate är vi nyfikna på era berättelser. Vem hittade vem, hur tog ni kontakt, hur var första dejten och i vilket ögonblick insåg ni att det faktiskt var h*n med stort H som satt framför er? Och framförallt, vad hände sen?

Hör av er till oss med er kärlekshistorier! Maila oss på red@spraydate.se

Kram, Spraydate

Kärlekshistorier

publicerad 2011-05-13
av Spraydate

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig