Säkra tips för nätdejting

Det är viktigt att du känner dig säker när du flörtar, dejtar och surfar runt bland singlarna på Spraydate. Därför vill vi ge dig våra bästa tips för säker nätdejting och samtidigt informera kring de användarregler som verkar i bakgrunden för att skapa ett så trygg mötesplats som möjligt.

Spraydate ska vara en plats där alla trivs och kan ha kul. Men trots detta finns det alltid människor som ljuger och bedrar även bland spraydate-medlemmarna. Det bästa är att vara på sin vakt i mötet med nya människor och på samma sätt som i den verkliga världen är det sunt förnuft som gäller när du dejtar på Spraydate.

Skydda din anonymitet

Använd ett Spraydate-namn som inte är alltför likt ditt eget. Ett annat tips är att använda ett kontantkort till mobilen om du vill ge ut ditt nummer.

Skynda långsamt

Lär känna personen ordentligt innan ni ses på riktigt. Var på din vakt om han eller hon verkar vara för bra för att vara sann. Kanske är det så? Lita på din instinkt.

Be om en bild

Att ha sett personen på bild innan ni träffas kan ge dig en bra första känsla. Det bästa är självklart att få se flera olika bilder i varierande miljöer. Om du har svårt att få ett foto efter upprepade frågor eller om bilderna han eller hon skickar ser professionella ut kan du misstänka att han eller hon har någonting att dölja.

Prata i telefon

Det kan hjälpa att höra hans eller hennes röst, ett telefonsamtal kan avslöja mycket om en persons sociala förmågor. Men som sagt kan det vara smart att skydda sin anonymitet och använda ett kontantkort när du ger ut ditt nummer.

Träffas inte ensamma

Ses ALLTID på en offentlig plats första gången/gångerna ni dejtar.

Se till att andra vet

Berätta gärna för en vän eller anhörig att du ska på dejt och var.

Träffas när DU är mogen

Använd ditt sunda förnuft – låt dig inte övertalas att ses innan du känner dig mogen

Så jobbar vi med säkerheten på Spraydate:

Spraydate har ett antal regler som varje medlem måste respektera, det är vi noga med. De medlemmar som inte följer våra regler kommer antingen att bli varnade eller stängas av från tjänsten.

Obscena eller stötande bilder
Obscena, stötande eller varumärkesskyddade bilder får INTE läggas upp på Spraydate. Alla profil- och gruppbilder godkänns manuellt och lägger man upp en bild som inte uppfyller våra bildkrav kommer den inte att publiceras. Den användare som fortsätter att lägga upp bilder som strider mot våra regler kan raderas med omedelbar verkan.

Obscena eller stötande texter
Det är inte tillåtet att skriva obscena eller på annat vis stötande texter till andra användare på Spraydate eller på sin personliga profilsida. Det är överhuvudtaget inte tillåtet att trakassera användare genom vare sig ord, bild eller handling.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort en användare som bryter mot våra text- och bildregler, eller på annat sätt upplevs som stötande av Spraydate eller andra medlemmar. Läs mer om våra användarregler här [ http://spraydate.spray.se/spraydate/page.jsp?contentid=410 ]

Kundtjänst
Om du upplever att någon på Spraydate inte uppfyller våra användarregler så ber vi dig att alltid rapportera det till vår kundservice [http://spraydate.spray.se/spraydate/report.jsp]

Spraydate

publicerad 2011-07-01
av Spraydate

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig