Om Spraydate
1999 - 2009 10 år av kärlek!

1999 föddes Spraydate, en community för singlar som vill flörta, dejta och umgås på ett lättsamt sätt. Många har hittat kärleken och flera har också funnit vänner för livet.

Idag är nätdejting vanligt och var femte svensk har någon gång provat på det. Alla typer av människor använder detta effektiva och roliga sätt att dejta och hitta sin nya partner, oavsett ålder, kön eller bostadsort. På Spraydate, som idag är en av Sveriges största nätdejtingtjänst, har vi nu mer nästan 800 000 registrerade medlemmar.

Vi på Spraydate passar på att gratulera både oss själva och våra medlemmar till ett flörtigt, pirrigt, lärorikt och roligt första decennium av kärlek!

Visste du att...

- Varje dag, året om, förutom kanske på julafton, görs 70 000 besök på spraydate.se och det skickas nästan 500 000 kärleksmeddelanden varje vecka.

- Varje vecka hör tiotals användare av sig till Spraydate och tackar för att Spraydate hjälpt dem hitta kärleken. Vi tackar och hurrar!

- Under åren har vi medverkat till att minst 450 000 singlar har gått på en dejt IRL - minst en gång. Närmare 150 000 har faktiskt också inlett ett förhållande med någon de träffat via Spraydate – minst en gång! Och vi har träffat många ”Spraydatebebisar” som bidragit till 2000-talets babyboom.

- Alla undersökningar visar att det säkraste kortet på första dejten är en intim middag på restaurang – se det som ett tips!

Bästa vänner som är kära

kärlekshistoria

När jag blev medlem här på Spraydate trodde jag aldrig att jag skulle möta den rätta för mig!

Det började med att deniz, som han hette på Spraydate tog kontakt med mig..

Läs mer »

En påse bullar och en röd ros

kärlekshistoria

Den 7 Juli 2006 fick jag ett mail i min inbox på Spraydate. Jag hade då varit medlem hos er från och till under några år och min dåvarande flirt hade också varit detsamma...

Läs mer »

Det här är en Deluxe-funktion

Tyvärr

Denna funktion är endast för medlemmar som bekräftat sitt konto via E-post. Om du inte fått ditt bekräftelsebrev kan du klicka på länken nedan för att skicka det igen.

Skicka verifikations-email

Den här funktionen kommer snart bli tillgänglig